EL MUNDO DE PAULA

El seu aniversari es el 2 de desembre.

 

Hola soc Paula, tinc 16 anys.

 

Des de petita m'agrada actuar (el meu somni es poder participar a una pel·licula, sèrie, curt, ...) i la moda. Fa un parell d'anys vaig descobrir els blogs i tot aquest petit món i li vaig dir als meus pares que volia fer el meu propi bloc on podria explicar-li al mon les coses que m'agraden i de la forma que jo les veig. Al principi no els va agrada massa l'idea pel perill de les xarxes socials però tras explicar-les el que vlia fer i insistir una mica vaig aconseguir el seu permís!

I així vaig començar amb tot això, però sense molta idea de com fer un bloc ni de com funcionava el mon dels "influencers" vaig crear el meu primer bloc.

Per la meva sorpresa el bloc va tindre (i té) bastant èxit i marques van començar a contactar  per a que col·labores amb elles (jo vaig començar no sabia que els marques es posaven en contacte amb la gent). Em vaig donar compte que m'agradava també que em fessin fotos i li vaig demanar als meus pares que m'apuntessin a una agencia de models i... aqui estic!

M'ha canviat una mica la vida (per dir-lo d'una altra manera) perquè ara a més d'estudis i extraescolars tinc el bloc, fotos, ...

També he conegut a persones meravelloses i altres que no tant, he fet nous amics, molt bons amics, he aprés moltes coses i continuo aprenent coses i sobretot m'ho he passat (i me ho estic passant) molt bé!

 

No és facil portar un bloc, es molta responsabilitat però m'agrada. Mai em vaig imaginar que crearia un bloc, que desfilaria (però m'encanta un cent), que seria la imatge d'algunes marques, etc. I mireu-me ara! Estic super encantanta!

Contacto

Associació Educativa Cultural La Trampolina
Plaça pompeu fabra 2
08760 Martorell

Correo electrónico:

associaciolatrampolina@ gmail.com

 

 

También puede ponerse en contacto con nosotros a través de nuestro formulario.

Noticias

Associació Educativa Cultural La Trampolina en redes sociales:


Llamar

E-mail

Cómo llegar