Contacto

Associació Educativa Cultural La Trampolina
Plaça pompeu fabra 2
08760 Martorell

Correo electrónico:

latrampolina@latrampolina.cat

 

 

También puede ponerse en contacto con nosotros a través de nuestro formulario.

Noticias

Associació Educativa Cultural La Trampolina en redes sociales:

LUDOTECA "ESPAI DE JOCS" (CASTELLVÍ DE ROSANES)

Una trentena d'infants acompanyants pels seus familiars han pogut gaudir d'un mati de jocs, tallers a l'escola vella de Castellví de Rosanes, on ha hagut un fantàstic taller de maquillatge que han gaudit tant els infants com les mares, pares i avis, aquesta activitat s'ha fet aprofitant que avui 12 de febrer es Festa de Lliure Disposició a l'escoles, AQUESTA ACTIVITAT HA SIGUT GRATUÏTA PER TOTES LES FAMÍLIES HA HAN PARTICIPAT.

CARNAVAL 2018  (Castellví de Rosanes)

El dissabte, 3 de febrer varm organitzar una nova edició del carnaval de Castellví de Rosanes o es van aplegar unes 200 persones que varen gaudir d'una rua al ritme de Tabalers Cua de Drac , un concurs de disfresses i el ball a càrrec del DJ Jangar que va esta amenitzant fins gairebé la mitjanit.

PARC NADALENC LA PALMA DE CERVELLO '18

Durant els dies 3 i 4 de gener, més de 500 infants van passar unes estones molt divertides amb el parc d'infables per nens i nenes de 0 a 16 anys i adults, un espai de diversos tallers de manualitats i un taller de maquillatge, amb l'organització de l'AEC La Trampolina i l'ajuntament de La Palma de Cervelló.

FESTA DE LA CASTANYADA 2017

Dimarts, 31 d'octubre a la sala de Castellví de Rosanes, es varen aplegar unes 150 persones que varen ballar al ritme de la musica del DJ Rafa Martínez que es va prolongar fins la mitjanit.

 

FESTA DE LA SOLIDARITAT DE LA PALMA DE CERVELLO

Dissabte, 28 d'octubre la Trampolina va participar en la X Fira de la solidaritat de La Palma de Cervelló amb un taller de manualitats i un taller de Xapes solidaries, el taller que va començar a les 18.00 hores i va tindra una durada de 1 hora varem participar una ciquantena d'infants de totes les edats.

festa "la canço de l'estiu"

Dissabte passat,  30 de setembre a la sala del Centre Cultural Recreatiu de Castellví de Rosanes, una trentena de persones assistents van gaudir i ballar en primer lloc amb l'Ingrid i les coreografies més actuals, i a continuació amb David Junior amb les cançons de l'estiu amb la sorpresa del jove GUILLEM , un  nen de 8 anys que ens va deleitar amb cançons amb veu  en directe i balls de l'estiu.

EXPO CASAL 2017 A LA PALMA DE CERVELLÓ

El passat divendres, 15 de setembre de 2017, vam fer la cloenda de les activitats d'estiu a la Palma de Cervelló amb una assistencia de  mes de 150 persones.

 

A l'acte varem passar el cd de les fotos amb la pantalla gegant,  i a continuació varem ballar a la minidisco amb l'Ingrid que va animar d'allò més be la tarda,  durant la minidisco van apareixer els MInions, personatges del centre d'interès del Casal.

 

La cloenda de l'acte la va fer David junior i les cançons de l'estiu.

 

MOLTES GRÀCIES i FINS EL PROPER ESTIU.