CASAL ESTIU CASTELLVÍ DE ROSANES 2017

Enguany, la nostra associació no portarà a terme els Casal d'Estiu a Castellví de Rosanes, ja que un cop estudiades les pliques del concurs públic proposades per l'ajuntament del municipi no hem pogut arribar les exigències economiques que es alli es proposaven envers a la fiança definitiva, sistema de cobrament de les factures, .. etc

 

Lamentem profundament aquesta noticia, ja que la nostra ilusió es treballar pel lleure en Castellví de Rosanes, però sempre desde el punt de vista d'una associació com la notra.

CASAL D'ESTIU LA PALMA DE CERVELLO 2017

El passat 25 d'abril vam rebre la noticia que l'ajuntament de La Palma de Cervello ens havien adjudicat l'edició dels Casals d'Estiu 2017 (cal dir que aquesta esta la cinquena vegada que ens presentaven).

Des de la Trampolina posem molta ilusió en aquest nou projecte d'estiu desstijan que els nous usuaris quedin molt contents del nostre treball.

Com a coordinadora d'activitats d'aquest nou projecte serà ALBA MORENO GARCÍA.

INSCRIPCIÓ EN MARTORELL

El passat 28 d'abril vam rebre la confirmació a la nostre sol·licitud de que la Trampolina estava correctament registrada en el Registre General d'associacions de Martorell, amb el numero 240.

D'aquesta manera estem a dos municipis (Castellví de Rosanes i Martorell) al servei del lleure infantil, juvenil i familiar.

Anulació sortida Girona en Flor / Castell de Tordera

Degut a la molt baixa participació en procedit a anular la sortida del dissabte, 13 de maig a Girona/Tordera, ho lamentem molt profundament, pero no era factible portar-la endavant.

Contacto

Associació Educativa Cultural La Trampolina
Plaça pompeu fabra 2
08760 Martorell

Teléfono: 644005475
Correo electrónico: latrampolina@gmail.com

 

También puede ponerse en contacto con nosotros a través de nuestro formulario.

Noticias

Associació Educativa Cultural La Trampolina en redes sociales: