FESTA DE LA CASTANYADA 2017

Dimarts, 31 d'octubre a la sala de Castellví de Rosanes, es varen aplegar unes 150 persones que varen ballar al ritme de la musica del DJ Rafa Martínez que es va prolongar fins la mitjanit.

 

FESTA DE LA SOLIDARITAT DE LA PALMA DE CERVELLO

Dissabte, 28 d'octubre la Trampolina va participar en la X Fira de la solidaritat de La Palma de Cervelló amb un taller de manualitats i un taller de Xapes solidaries, el taller que va començar a les 18.00 hores i va tindra una durada de 1 hora varem participar una ciquantena d'infants de totes les edats.

festa "la canço de l'estiu"

Dissabte passat,  30 de setembre a la sala del Centre Cultural Recreatiu de Castellví de Rosanes, una trentena de persones assistents van gaudir i ballar en primer lloc amb l'Ingrid i les coreografies més actuals, i a continuació amb David Junior amb les cançons de l'estiu amb la sorpresa del jove GUILLEM , un  nen de 8 anys que ens va deleitar amb cançons amb veu  en directe i balls de l'estiu.

EXPO CASAL 2017 A LA PALMA DE CERVELLÓ

El passat divendres, 15 de setembre de 2017, vam fer la cloenda de les activitats d'estiu a la Palma de Cervelló amb una assistencia de  mes de 150 persones.

 

A l'acte varem passar el cd de les fotos amb la pantalla gegant,  i a continuació varem ballar a la minidisco amb l'Ingrid que va animar d'allò més be la tarda,  durant la minidisco van apareixer els MInions, personatges del centre d'interès del Casal.

 

La cloenda de l'acte la va fer David junior i les cançons de l'estiu.

 

MOLTES GRÀCIES i FINS EL PROPER ESTIU.

Contacto

Associació Educativa Cultural La Trampolina
Plaça pompeu fabra 2
08760 Martorell

Correo electrónico: latrampolina@gmail.com

 

También puede ponerse en contacto con nosotros a través de nuestro formulario.

Noticias

Associació Educativa Cultural La Trampolina en redes sociales: