NOSTRA ASSOCIACIÓ

Els fins de l'associació són:
  1. L'educació en el temps lleure per als infants i joves.
  2. Vetllar per la formacióm i el desenvolupament personal i professional dels monitors i educadors que col·laboren en les activitats de l'associació.
  3. Treballar per la igualtat i la no discriminació per a qualsevol raó incentivant d'una manera especial atenció per aquells infants i joves que es troben en situació de marginació, problemàtica social i/o familiar.
  4. Treballar perquè el temps lliure s'entengui com un temps de participació, col·laboració i desenvolupament de les capacitats personals en el marc dels valors d'una societat progressista i democràtica.
  5. Augmentar el grau de sensibilització i consciència ciutadana entorn a la importància de l'educació en el temps lliure dels nens i joves i oferir serveis en aquesta finalitat.
  6. Promoure tot tipus d'activitats culturals organitzant-les per si o participant activament en activitats organitzades per altres associacions.

Per aconseguir les finalitats, l'associació realitza les següents activitats:ç

Activitats culturals, solidaries, d'activitats de vacances coincidint amb en el temps lleure dels infants i joves, cursos de reciclatge de monitors, excursions familiars i per a la gent gran.

En queda exclòs tot ànim de lucre.

ESTATUTS ASSOCIACIÓ LA TRAMPOLINA
ESTATUTS NOUS LA TRAMPOLINA.pdf
Documento Adobe Acrobat [5.0 MB]

Contacto

Associació Educativa Cultural La Trampolina
Plaça pompeu fabra 2
08760 Martorell

Correo electrónico:

latrampolina@gmail.com

 

 

También puede ponerse en contacto con nosotros a través de nuestro formulario.

Noticias

Associació Educativa Cultural La Trampolina en redes sociales:


Llamar

E-mail

Cómo llegar